Roomtruffels
Ingrediënten
250 gr boter
250 gr room
250gr witte chocolade
vanille essence
geschaafde amandelen
witte chocolade callets
Kook de room met de vanille..
Voeg er de witte chocolade bij en roer goed door elkaar tot je een homogene massa hebt zonder klonters.
Laat de chocolademassa afkoelen.
Crémeer de boter en voeg de chocolademassa bij de boter.
Laat de massa opstijven.
Doe ze dan in een spuitzak met een gladde spuitmond ( 10, 11 of 12 ).
Spuit ronde hoopjes op een bakpapier en laat volledig opstijven ( in de koelkast ).
Rooster de amandelschilfers even in de oven ( of op het vuur in een pan ).
Smelt ondertussen de witte chocolade en tableer hem.
Als de chocolade massa opgesteven is, haal de hoopjes dan door de getableerde
chocolade en rol ze vervolgens door de amandelschilfers.
Laat ze een minuutje in de schilfers liggen en leg ze dan in een doosje
250 gr boter
250 gr room
250gr witte chocolade
vanille essence
geschaafde amandelen
witte chocolade callets
Kook de room met de vanille..
Voeg er de witte chocolade bij en roer goed door elkaar tot je een homogene massa hebt zonder klonters.
Laat de chocolademassa afkoelen.
Crémeer de boter en voeg de chocolademassa bij de boter.
Laat de massa opstijven.
Doe ze dan in een spuitzak met een gladde spuitmond ( 10, 11 of 12 ).
Spuit ronde hoopjes op een bakpapier en laat volledig opstijven ( in de koelkast ).
Rooster de amandelschilfers even in de oven ( of op het vuur in een pan ).
Smelt ondertussen de witte chocolade en tableer hem.
Als de chocolade massa opgesteven is, haal de hoopjes dan door de getableerde
chocolade en rol ze vervolgens door de amandelschilfers.
Laat ze een minuutje in de schilfers liggen en leg ze dan in een doosje
Reacties
Een reactie posten